28. април 2012.

Moj prvijenac u fondanu....uvijek mi je ova masa bila zanimljiva, i juče se okušah....Cijeli stan mi je obljepljen šećerom u prahu, mišiće sam napumpala :-) i nadam se da će se slavljenik obradovati iako je roza zvazda u pitanju hahhahaaaa...Tek mi danas oni što se razumiju kažu "joj, pa nismo ti rekli problem sa crvenom bojom..."...pih...Ali nema veze. U suštini je zabavno i može se svašta oblikovati...a i obradovati drage osobe.

4 коментара:

  1. za pocetak ti je dobro ispalo! vjerujem da je zabavno praviti..moracu i ja jednom pokusati pa ces mi reci gdje si zbavila materijal :)

    ОдговориИзбриши
  2. Fruktoza u Zelenoj jabuci u Jevrejskoj-250 grama-2,50 KM
    Jestivi glicerin sa bijelom etiketom samo u apoteci Biljana-2,50 KM.
    Šećer u prahu-Franck(mislim da je on najbolji)-1 KG oko 5,00 KM i želatin.
    Boje u prahu koje sam najprije razmutila sa kapljicom vode pa onda čačkalicom u tijesto.
    Recept je sa Minjine kuharice.
    Samo naprijed...

    ОдговориИзбриши
  3. Predivna je Davidova torta!!! Sad znamo kod koga da naručujemo :)

    ОдговориИзбриши